Pleksi Rüstikler ve İtalyan Dilim Perde Tasarımı

Metin Dolgun 05 Ekim 2013 0
Pleksi Rüstikler ve İtalyan Dilim Perde Tasarımı

Selamlar,

Öncelikle ev sahibinin bizlere fotoğraf çekmek, yayınlamak için verdiği izne bir karşılık olarak teşekkür ederek başlama istiyorum sözlerime.
Gayet şık olarak döşenmiş, en ince ayrıntısına kadar seçilmiş objelerin yer aldığı bir eve perde yapmak kadar kolay bir şey yoktur. Perde bir evin en büyük görsel detayı ve tamamlayıcısıdır. Ama şu önemli bir ayrıntıdır; hangi mobilya ve ev tarzına göre ne tür perde seçimi, kumaşı, modeli ve tarzını kullanmak. İşte bu kombinasyonu yakalayabildiğinize aslında kötü döşenmiş bir ev yoktur, sadece uyumsuz ev vardır.

Bu evde dikkat ettiğimiz en önemli ayrıntı renk konusuydu, çünkü bahçeye bakan bir villanın pencerelerini perde ile kapatmak kadar amatör bir iş olamaz. Özenle seçilmiş ve özel olarak dokutulmuş kumaşları ve tülleri  kombine edip birlikte bu güzelim pencerelere giydirmek oldukça keyifliydi. Pleksi rüstiklere takılmış İtalyan dilimler ve yan fon perdeler pencerelere güzel bir çerçeve görevini yerine getirmişti. Form olarak katlamalı perdeler de bu evin camlarının güzelliğini ve bahçenin içeriden gözüken detaylarını göstermeye yetmişti. İçerideki mobilyaların güneşten etkilenmemesi için kullanılan güneş kırıcı stor perdelerin ise motorlu, uzaktan kumandalı olması ekleyeceğim son ayrıntıydı.

Görüşmek Üzere

Metin Dolgun Perde (21)  Metin Dolgun Perde (22) Metin Dolgun Perde (20)

Facebook Yorum

Leave A Response »

Yorum Yapabilmek içingiriş yapmalısınız.