Sade Bir Yatak Odası Dekorasyonu İçin Minik İpuçları

orhanbank 30 Ağustos 2013 0
Sade Bir Yatak Odası Dekorasyonu İçin Minik İpuçları

Yatak odası, uzun ve yorucu bir günün koşuşturmasından sonra uyuyup dinlenerek yorgunluğumuzu attığımız yerdir. Dolayısı ile de, bu odanın dekorasyonu yapılırken, daima huzur verici öğeler kullanılmalıdır. Her ne kadar günümüzdeki küçük yatak odaları nedeniyle birçok evde giyinmek ya da diğer bireysel işler için alanlar ortadan kalkarak bu amaçlarla da yatak odası kullanılır olmuş ise de, doğru yapacağınız bir yatak odası dekorasyonu uyku ve dinlenme kalitenizi arttırarak yaşamınıza olumlu etkide bulunacaktır. Bu etkiyi sağlayabilmek için yatak odanızı sade bir şekilde dekore etmek istiyorsanız, bu yazımızda paylaştığımız uzman fikirlerinden yararlanabilirsiniz.

  • Pratik ve kullanışlı bir zemin döşemesi malzemesi, yatak odası için çok önemlidir. Açık renkli bir zemin ışığı daha iyi yansıtsa da, koyu renkli zeminlere göre daha fazla temizlik ve bakım gerektirecektir. Orta tonlu bir zemin, en pratik yaklaşım olabilir. Koyu gri bir zemin döşemesi kullanarak hem ışığın yansımasını kolaylaştırabilir hem de pratikliği koruyabilirsiniz.
  • Sade bir yatak odası demek, kullanışsız demek değildir. Oda içerisinde makyaj gibi işlemleri gerçekleştirmek için bir aynaya ihtiyaç duruyorsanız, ayna ve önündeki masanın yer alacağı kısmı vurgulayan bir duvar kağıdı kombinasyonu kullanın.
  • En iyi sade dekorasyon, farklı doğal öğeleri bir arada kullanılarak yapılır. Ahşap, pamuk ve yün malzemeleri bir araya getirerek döşeyeceğiniz bir oda, size çok kaliteli bir uyku ve dinlenme vadedecektir.

Facebook Yorum

Leave A Response »

Yorum Yapabilmek içingiriş yapmalısınız.