Dikkat Kedi Düşebilir

certug 16 Nisan 2014 2
Dikkat Kedi Düşebilir

Sizinde evinizde dolaşan kediniz ya da kedileriniz var mı? Veya edinmek mi istiyorsunuz?  Peki eviniz onlarında yaşam alanı için yeterince uygun mu?Evinizde yaptığınız küçük dekorasyon değişimleriyle hem bütçenizi zorlamayacak hem de minik dostlarınız için harika bir yaşam alanı sağlayacaksınız.

 

Peki nasıl?

Artık ya da kullanılmayan beyaz lake rafları kediniz için duvara monte edebilirsiniz. Üstelik biraz eliniz yatkınsa bunun için bir ustaya bile ihtiyacınız yok. Kedi sahipleri bilirsiniz ki kediler yüksekte olmaya bayılırlar. Duvara monte edilmiş bu raflar sayesinde kediniz mutlu siz mutlusunuz. Raflar üzerine peluş yastıklar kullanabilir, dekorasyonu daha sevimli hale getirebilirsiniz.

kedi raf

 

resim son10

Kedi tuvaleti kullansanız bile kediler bu ihtiyaçları için kuytu köşeleri daha çok severler. Sizde evde kullanmadığınız bir dolabınız varsa onu kedinizin tuvaleti için yeniden dekore edebilirsiniz. İstediğinizde kapağını kapatabilir ya da onun için dolabınıza küçük bir pencere açabilirsiniz.

kedi tuvalet

Ahşabı kim sevmez öyle değil mi? Sadece evinizin bir duvarını kedinize ayırarak onun için konfor , kendiniz için de dekorasyon harikası yaratabilirsiniz. Kediniz bu dekorasyon harikasına bayılacak ve orda sıklıkla vakit geçirmek isteyecektir. Bunun için küçük dükkan sahibi işini hobiye dönüştürmüş marangoz ustaları bulmalısınız. Nerden bulacağız demeyin! Mahallenize bakmanız yeterli…

kedi resim ahşap

 

kedi ahşap 3

 

kedi resim ahşap 2

Kalite ayrıntılarda gizlidir. Rafların kenarına güçlü bir yapışkan ile yapıştırdığınızda hem kedileriniz tırnaklarını kaşıyabilir hem de zıpladığında tutunacakları sağlam bir dalları olur :)

kedi yatak

Onlarında konforlu bir yatağa ihtiyacı var ve de mini komodinlere :)

resim son 3

muhteşem kedi evleri…

resim son 7

Sevimli dostlarımız için biraz uğraşsak ne çıkar:)

resim son5

resim son6

resim son4

resim son 2

Facebook Yorum

2 Comments »

  1. hayalim böyle birşey kısmet olsa keşke

  2. Kemal Berker 23 Haziran 2015 at 08:31 -

    çok güzel çalışmalar
    paylaşım için teşekkürler
    bir duvarı kedimize ayıracağım :-)

Leave A Response »

Yorum Yapabilmek içingiriş yapmalısınız.