30 Farklı Banyo Modeli

certug 21 Nisan 2014 0
30 Farklı Banyo Modeli

Tüm günün yoğun iş temposunu sizde ılık bir duşla atanlardan mısınız? Çoğu zaman sadece dinlenmek, günün yorgunluğunu atmak için vakit geçirdiğimiz banyolarımız değerleri aslında paha biçilemez yerlerdir. Tasarımcılar bu amaçla artık modern banyolar tasarlayarak banyolarımızı güzelleştiriyor. Küçük banyolardan içerisinde spa, sauna barındıran banyolara kadar bir çok çeşit bulmak mümkün.  İşte sizlere beğeneceğinizi düşündüğüm 30 farklı banyo modeli…

modern banyo1

Muhteşem bir manzara izleyebileceğiniz ultra konforlu bir banyo… Kanada’nın Vancouver şehrinde Grace Tower’da bulunan Elysium evleri için tasarlanan 4 banyodan sadece biri… Şehrin manzarasını izleyebileceğiniz serbest stil bir küvet…Geriye banyo köpüğünün tadını çıkarmak kalıyor.

modernbanyo2

Banyonuzda daha doğal, rustik bir hava yaratmak istiyorsanız yukarıdaki gibi tahta malzemeler kullanıp hoş bir ambiyans yaratabilirsiniz. Eğer küçük bir banyoya sahipseniz, alanı daha verimli kullanmak adına ayna kullanmayı denemelisiniz. İyi bir ışıklandırma ve de tek renk kullanımı da küçük banyonuzu daha büyük gösterecektir.

modernbanyo3

Büyük ve geniş bir banyonuz var ise tasarım harikası bu banyo tam size göre.  İlk dikkat çeken şüphesiz ki koyu renge boyanmış duvar ve açılmış pencere. Pencerenin önünde ise duş alırken manzarayı da izleyebileceğiniz serbest stl bir küvet.

modernbanyo4

Banyonuzun asıl ihtiyacı dekore edilmeden önce iyi bir planlamadan geçmesi. İyi düşünülerek yapılmış bir taslak sayesinde banyonuzun görünümünü rahatlatabilirsiniz. Mandeville Canyon Residence’ın banyosunda gördüğünüz gibi akıllıca planmış bir mimari yapı. Hem bir banyonun ihtiyacı olan her şey düşünülmüş hem de rahat hareket edilecek kadar alan bırakılmış.

modernbanyo5

Tercihiniz lüks bir banyo ise bu banyo sizin için iyi bir örnek olabilir. Özenle seçilmiş renkler, ışıklar ve banyo aksesuarları, vede bir banyonun vazgeçilmezlerinden olan aynalar.

6

Sizinde eviniz Madrid’deki bu ev gibi villa tipi bir dağ evi ise, evinizin ambiyansını aynı şekilde banyonuza da yansıtabilirsiniz. Bitkiler daha davetkar bir hava sunarken doğanın içerisinde ılık bir duş havasını da özel tasarım bu küvet veriyor.

7

Hayal gücünün sınırı yok öyle değil mi? İşte bu banyo hayallerinde ötesinde. Hem doğanın içerisinde outdoor bir hava verirken hemde küveti sayesinde bir spa havası sağlıyor. Punta Brava Residence  için tasarlanan bu banyo  modeli neden bizimde hayalimizi gerçekleştirmesin ki?

8

Daha minimalist bir banyo tercih ediyorsanız bu tarz bir banyo modeli tercih edebilirsiniz. Sade, basit fakat şık tasarlanmış bir banyo modeli. Tahta parke görünümlü yerleriyle de hoş bir hava yaratılmış.

9

Palmiye ağaçlar eşliğinde ılık bir duşa kim hayır diyebilir ki? Haydi hayata dair tüm endişelerinizi bir kenara bırakma zamanı…

10

İşte serbest stil bir küvet ve modern bir banyo modeli görüntüsü.

11

Eskitilmiş pembe banyo dolabı, ayna ve sade bir küvet. Oldukça sade tasarlanmış bu banyo modeli çok şık ve zarif bir görünüme sahip.

12

Lüks bir banyo modeli arıyorsunuz fakat aynı zamanda abartıdan da kaçınıyorsunuz. İşte farklı renklerin bir araya geldiği çok hoş bir banyo modeli.

13

Ahşabı tamamen banyonuza taşımak mı? Neden olmasın…Bir banyodan daha çok yaşam alanını da anımsatan bu banyo sizinde evinizde olabilir.

14

Pek çok serbest stil küvet örneğini yukarıda görmüştük. Bu küvet Len Cotsovolos tarafından dizayn edilmiş harika bir küvet. Banyo aksesuarlarıyla dekore edilmiş bir banyo modeli…  

15

Ahşap banyonuza geldi. Daha öncede küçük detaylarla gördüğümüz banyo ve ahşap kombinasyonu bu banyo modelinde oldukça hakim. Çerçevesiz aynalarıyla daha doğal bir görünüm elde edilmiş. Lavaboların ise tahta dolaplara oturtulması banyonun ahşap havasını bozmamış…

16

Gece karanlığında ve sessizliğinde banyo yapmak. İşte spa görünümlü bu banyo hayallerimizin banyo modeli olabilir.

17

Seyrine doyum olmaz bir manzara ve çok şık düzenlenmiş bir banyo modeli. Hem hızlı almamız gereken duşlar için cam bir duşakabin hem de rahatça banyo yapabileceğiniz serbest stil bir küvete sahip. Hem pratik hem kullanışlı bir banyo modeli. Sizde karar vermekte zorlanıyorsanız ve de geniş bir banyonuz varsa, duşakabin ve küveti aynı anda tercih edebilirsiniz.

18

19

20

21

Modern bir banyonuz olması için çok büyük bir banyoya ihtiyacınız olmadığını söylemiştim. Aynalarla daha büyük bir banyo görüntüsü veriyor. Lavabo banyonun dışında kalmış, böylece alan daha rahat kullanılmış. Yerim dar diyorsanız işte size harika modern bir banyo modeli.

22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

Facebook Yorum

Leave A Response »

Yorum Yapabilmek içingiriş yapmalısınız.